aku takut nak maty nih.....

ape cite nih...tgk2 dh hampir seminggu dh aku dpt lesen L so pengajar aku srh aku call die untk buat latihn tapi tibe2 aku rase cuak lak,bkn aper aku ni kn tk pandai bawak org yg ngajar tu bkn taw aku tk gety bawak,karang besok bile aku dtg die susruh bawak camne?tk ke masak aku kt situ

Bukan aku tk practice p mask kali nih dh 2 kali aku practice n mase 2 kali tuh jugak lah aku accident,accident kecik jerlh,tk lh critical sampay nk bawak ke hospital or polinik berdekatan,

kali pertama aku langgar tong sampah depan umah aku,nasib baek die tkder bab keje hahah,mase tuh aku blh relaz lg n still blh bangun n bawak moto lg,tk cedera pn,thanx kat jiran2 aku yg tlg angkt moto,especially my arip father...

tp kali kedua pn aku jatuh gak,nih lg teruk aku langgr dinding umah org haha,moto lak hampir2 masuk longkang n moto Honda abang aku calar n the worst part tiub tayr die rosak,mase tuh hanye Allah ajer yg taw betape malu nye aku,mujur ade 2 org mamat yg baek haty,(mesty aku kene gelak ngn dorang) tlg angkt moto,this time aku cedera,bahagian dagu aku berdarah,n aku lebam satu badan,but not critical enough,

After that,aku dh mls nk bawak moto,takut aku ,nanty benda ape lak lh yg aku langgr ,takaut giler siut but walaubagaimanapn,aku kene gak bwk moto sok kt driving class,aku takut jath,mesty malu haha...

the worst part is mesty bdk2 ni pelik dh abis SPM tktkn tk gety bwk moto,hey u all I bkn tk nk tp truly lh I nk kate yg mmeng mak I tk bg bljr n nobody yg nk ajr I bwk benda nih,lg satu I rase I ni asyik fikir benda laen sampay bwk moto pn I tk sempt nk Belajar.But who care it is not ur damn bussiness....

Syamira n Bal kap biase lh kalo br beljr jatuh tp enth lh mungkn aku agak takut cikit,but war is war kalo aku quit skrang sampay bile pn aku tkkn berjaye so it is do or die time,

aku buat benda nih semue pn bab ade ibu yg tersyg  sponser and most importantly nanty blh lh aku antr die nk g mane2 kn sng,nk harpkn abang aku die kn study so ssush nk balik...

Anyway aku harp sume ny akn will be alrigth,fyzah blh...huhu

 p/s : izhar,ko tk taw lgkn yg moto ko calar,nasib baek..hahha

1 comment:

myzaa here ;D said...

go fyzah! u can do it. chayok chayok :)